Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv pentru autocamioane Metabond Truck (Tir)

0 stars: 0.00 din 0 pareri

540 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond Truck pentru autocamioane (tir), autoutilitare

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-motor/metabond-truck-pentru-autocamioane-tir-autoutilitare/

Generatia noua de Metabond Truck este cel mai modern innobilator de suprafete metalice cu nano tehnologie, fara cenusa pentru motoarele autocamioanelor si autoutilitarelor, cu efect exceptional de reducerea frecarii si de imbunatatirea lubrifierii.

Metabond Truck este recomandat pentru motoarele autoutilitarelor noi, folosite si uzate, inclusiv pentru motoare dotate cu filtru de particule, adaugat la uleiul prescris de producator.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere.Metabond Truck datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu policeramica de marime nano si ingredienti speciali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a motoarelor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Innobilarea de suprafata metalica si nano-ceramica rezolva si problemele neetanseitatii. Acest lucru va reduce in mod semnificativ emisiile nocive si consumul de ulei. Datorita folosirii nanotehnologiei Metabond Truck poate fi folosit si la filtre super fine.

Metabond Truck creaza conditii ideale pentru lubrifianti chiar si sub sarcini extreme. Acest lucru faciliteaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, avand ca rezultat cresterea semnificativa a puterii motorului si / sau economie de combustibil.

Nivelul de zgomot al motorului scade imediat, in mod semnificativ. Folosirea produsului in motoare noi de la inceput, garanteaza triplarea duratei de viata a acestora. Utilizarea produsului Metabond Truck elimina dificultatile pornirii la rece si ofera protectie fata de lipsa de ulei pe termen scurt sau in cazul pierderii totale a presiunii uleiului. Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de motor sintetic si mineral destinat pentru autoutilitare.

Uleiurile de motor tratate cu Metabond pastreaza calitatile pe o perioada mai lunga, se mareste perioada de schimb ulei, astfel se protejeaza mediul.

Aplicatie:

Poate fi folosit numai in motoarele autoutilitarelor mari, autocare, utilaje agricole, utilaje miniere noi, folosite sau uzate pe benzina sau motorina. Contine ingredienti specifice uleiurilor de motor pentru autoutilitare.

Mod de utilizare:

Inainte de utilizare flaconul trebuie incalzit (se pune in apa calda sau pe radiator), dupa care trebuie agitat. Un flacon (1 litru) se adauga la un motor (25-35 litri de ulei), in uleiul proaspat schimbat. Se aplica in motorul cald si se lasa in functiune minim 10 minute. La o baie de ulei mai mica sau mai mare de 25-35 litri se foloseste 5% din cantitatea uleiului. Tratamentul se repeta la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerintelor producatorului!

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. Dupa deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 1 litru, 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura