Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Aditiv Metabond Universal

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond Universal

https://www.pieseauto.org/metabond-tratament-motor/metabond-universal/

Generatia noua de Metabond Universal este cel mai modern innobilator de suprafete metalice dezvoltat pentru o gama larga de motoare, echipamente cu ungere prin lubrifiere, cu efect exceptional de reducerea frecarii si de imbunatatirea lubrifierii.

Metabond Universal este recomandat inclusiv pentru motoare dotate cu catalizator sau filtru de particule. Poate fi folosit in motoare si echipamente cu ungere prin lubrifiere noi, folosite si uzate, deasemenea poate fi amestecat si cu combustibilul.

Efectul principal al METABOND-ului este innobilarea, tratarea chimica a suprafetelor metalice, oferind conditii ideale pentru pelicula de ulei, reducand astfel uzura motorului si costurile de intretinere. Metabond Universal datorita faptului ca are in continut cel mai modern innobilator de suprafete metalice fara cenusa, impreuna cu ingredienti universali pentru lubrifiere, creste semnificativ durata de viata a motoarelor si reduce pierderile din frecare cu 60%.

Metabond Universal sub presiune intra in reactie cu atomii de pe suprafetele pieselor metalice si formeaza pe acestea un strat de protectie microscopic, foarte fin si rezistent la uzura, de natura chimica, care este foarte aderent la suprafete. Acest lucru usureaza functionarea interna a motorului si miscarea partilor componente, ceea ce duce la marirea randamentului si scaderea consumului. Datorita reducerii frecarii, motoarele vor functiona la o temperatura mai scazuta, cu zgomot mai redus si cu caracteristici dinamice mai bune.

Utilizarea produsului Metabond Universal elimina dificultatile pornirii la rece si ofera protectie fata de lipsa de ulei pe termen scurt sau in cazul pierderii totale a presiunii uleiului. Poate fi amestecat cu orice tip de ulei de motor sintetic si mineral. Uleiurile tratate cu Metabond pastreaza calitatile pe o perioada mai lunga, se mareste perioada de schimb ulei, astfel se protejeaza mediul.

Fiind un produs universal, nu contine pachet de aditivi speciali pentru lubrifiere si policeramica, nu poate sa ofere efecte similare in lubrifianti ca celelalte produse Metabond specifice pe domenii de utilizare.

Domenii de utilizare:

Este un produs universal, poate fi folosit in motoare cu ardere interna (benzina, motorina, GPL), cutii de viteze manuale, transmisii, diferentiale, in industrie, autoturisme. Se poate amesteca cu vaseline. Indicat oriunde este necesara reducerea frecarii.

Pentru rezultate exceptionale se poate amesteca si in benzina, insa la folosirea de acest fel trebuie facute teste inainte de utilizare.

Mod de utilizare:

Inainte de utilizare flaconul trebuie incalzit (se pune in apa calda sau pe radiator), dupa care trebuie agitat. Se adauga in proportie de 5-10% in uleiul proaspat schimbat. Se aplica in motorul cald si se lasa in functiune cateva minute. Tratamentul se repeta la fiecare schimb de ulei. Folosirea produsului presupune aplicarea uleiului de calitate conform cerintelor producatorului!

In cazul amestecarii cu combustibilul raportul de amestecare este 2-6 ml / 10 litri de combustibil. Nu se amesteca cu uleiul in doi timpi, de aceea trebuie amestecat cu benzina sau cu amestecul preparat.

Termen de valabilitate: Nedeschis pe termen nelimitat. Dupa deschidere, termenul este de 2 ani.

Origine: EU

Ambalaj: 250 ml, 5 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura