Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Capcana de muste Redtop - 3 litri

0 stars: 0.00 din 0 pareri

56 lei Lei
Brand
Capcane muste
Out Of stock
Descriere
Redtop - capcana de muste 3 litri.

https://www.pieseauto.org/solutii-lavete-curatenie/redtop-capcan-de-mute-3-litri/

Redtop este un sistem care provine din Africa de Sud pentru prinderea mustelor si astfel casa si curtea, inclusiv cladirile pentru animale vor scapa de invazia acestora. Contine trei piese: sac de folie, capac cu sita rosu si praf Pongo pentru ademenirea mustelor. Produsul este ecologic.

Capcana muste

Functionarea sistemului este urmatoarea: multumita prafului deademenirea mustelor, ele intra prin capacul de sita in sacul de plastic, iar de acolo nu pot scapa. Mustele totdeauna zboaraspre lumina, dar capacul nu permite intrarea luminii. In sacul defolie turnam pana la nivelul 1/4 apa si praful Pongo, iar mustelezboara in partea ramasa goala a sacului si ademenesc mustele dinafara. Dupa aceasta, pier.

Modul de folosire: turnam praful si apa calduta in sacul de folie si asezam capacul rosu la loc. Sistemul Redtop este mai efficient daca il asezam la loc ferit de razele directe ale soarelui, la cca. 2 m inaltime si la cel putin 10-15 m de casa. Sa nu il asezam in locuri insorite. Incepe sa aiba efect dupa 2-6 zile, pentru ca apa trebuie sa intre in contact cu
praful Pongo. Primele muste intra dupa 2-3 zile, sistemul atinge randamentul maxim dupa 5-6 zile si are efect 30-40 zile. Sa nu instalam capcana in vreme ploioasa, umeda!

Trebuie completata apa evaporata, nu trebuie lasat sa se usuce praful.

Dupa 5-6 saptamani - deoarece sistemul nu contine susbstante toxice - continutul din sacul de folie trebuie golit in WC.

Ambalaj: 3 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura