Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tratament parbriz Metabond Clear

0 stars: 0.00 din 0 pareri

63 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond Clear tratament parbriz.

https://www.pieseauto.org/produse-metabond-speciale/metabond-clear-tratament-parbriz/

Metabond Clear tratament parbriz este un produs hidrofob foarte eficient pentru ingrijirea si regenerarea parbrizelor si a geamurilor autovehiculelor.

Nanotehnologia Metabond CLEAR imbunatateste in mod semnificativ vizibilitatea conducand pe timp de ploaie sau noaptea.

Datorita stratului protector creat, gheata si zapada devine usor de indepartat. METABOND CLEAR isi pastreaza efectul protector al tratamentului timp de un an sau 20,000 km.
Poate fi utilizat si pe alte suprafete de sticla, de exemplu cabine de dus, balustrade din sticla etc.

Instructiuni: Tratamentul trebuie aplicat la o temperatura intre +10 C si +40 C, daca e posibil intr-un loc acoperit si ventilat. Nu aplicati tratamentul pe parbriz incins.

1. Curatati bine cu apa si detergent suprafata de sticla ce urmeaza a fi tratata cu Metabond CLEAR si apoi stergeti suprafata cu o carpa pana se usuca. Asteptati cateva minute pana suprafata ce urmeaza sa fie tratata se va usca complet.

2. Folositi servetelul umed (pentru o curatare in profunzime) aflat in cutia produsului si stergeti bine toata suprafata parbrizului in asa fel incat toata suprafata sa formeze un strat de film umed.
Evitati contactul cu suprafete din plastic, cauciuc, piese vopsite si lacuite! Servetelul se usuca repede!

3. Spalati suprafata cu apa curata si asteptati pana cand partea ce urmeaza sa fie tratata este complet uscata inainte de inceperea tratamentului "CLEAR"!

4. Asezati produsul CLEAR cu partea textila lipita de parbriz, apasati cele doua aripi pana se sparge fiola de sticla din interior ce contine produsul. Solutia aplicata pe toata suprafata parbrizului va intra in reacttie cu sticla, formand un strat protector rezistent la utilizarea stergatoarelor si solutii de spalare auto.
Dupa activarea fiolei CLEAR aveti la dispozitie cateva minute pentru aplicarea uniforma a tratamentului pe suprafata. Evitati contactul cu suprafete din plastic, cauciuc, piese vopsite si lacuite!

5. Dupa douazeci de minute de la aplicarea tratamentului CLEAR, lustruiti suprafata cu laveta uscata atasata produsului. Stergeti cat mai repede posibil eventuale contaminari de pe suprafetele de plastic, cauciuc, piese vopsite si lacuite si eliminati resturile ramase.

Daca nu ati folosit manusi de cauciuc, spalati-va pe maini cu multa apa. In cazul de contact cu ochii clatiti cu multa apa. Fiolele utilizate se preda la puncte de colectare a deseurilor periculoase!
Trimite mesaj
Din Gura in Gura