Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme

Metabond - pieseauto.org

Membru Bizoo de 3 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tratament prelucrare metal Metabond Drill

0 stars: 0.00 din 0 pareri

181 lei Lei
Brand
Metabond
Out Of stock
Descriere
Metabond Drill - tratament prelucrarea metalului.

https://www.pieseauto.org/produse-metabond-speciale/metabond-drill-tratament-prelucrarea-metalului/

Metabond Drill este un innobilator de suprafata metalica, fluid de taiere anti-uzura pentru prelucrarea metalului cu utilizare foarte universala fara continut de cenusa si clor.

Efectul de innobilare a suprafetelor metalice a produsului Metabond Drill poate fi atinsa partial si fara presiune si temperatura.
Metabond Drill intra in reactie chimica cu atomii de la suprafata metalului, formand un strat monomolecular de grosime microscopica, rezistent la uzura chiar la solicitari extreme. Indeparteaza de pe suprafetele tratate umiditatea, impuritatile sarate si stratul oxidat, suprafata noua tratata va fi protejata impotriva ruginii si coroziunii.

Nu este inflamabil, deci poate fi folosit in conditii de siguranta chiar si in domenii cu pericol de incendiu.
Continutul amestecului de sulf cu fosfor confera o duritate extrema, astfel suprafata materialelor la piesele uneltelor de taiere(ex.cutite) vor fi mult mai precise si netede, va creste durata de viata a acestora.

Aplicatie:

Articulatii, fierastraie cu lant, instalatii de nituire, masini de taiat filete, instalatii de presare la rece , unelte pentru formare, burghie elicoidale, tarozi, filiere, fierastraie, freze, instalatiide laminat metale, motoare si instalatii electrice, broaste, zavoare, supape, piese de asamblare, unelte pneumatice, unelte de pescuit.

Mod de utilizare:

In cazul utilizarii in emulsie cu ulei, se adauga in proportie de 5-50%.
Se recomanda efectuarea unor teste privind solubilitatea, compatibilitatea, concentratia, ajustarea viscozitatii corespunzatoare.

Pentru utilizare direct, cu ajutorul pulverizatorului cu pompa (unde este necesara se adauga tubul de extensie) se aplica cantitatea necesara de Metabond Drill pe suprafata ce urmeaza sa fie tratata.

Poate fi folosit in combinatie cu uleiuri si vaseline!

Origine: EU

Ambalaj: Spray cu pompa 250ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura